DECA POMAŽU DECI

1 / 6
2 / 6
3 / 6
4 / 6
5 / 6
6 / 6

Da se u školi može zabavati i ponešto naučiti, čak i tokom letnjeg raspusta dokazali smo i ove godine. Inicijator našeg druženja bila je poznata modna kreatorka i urednica časopisa “Bazar” Suzana Perić, u okviru projekta “Deca pomažu deci”.

I ovog puta naši drugari iz OŠ “Matko Vuković” odazvali su se pozivu i uveličali ovo druženje u pratnji direktorice i svojih učiteljica. Decu su animirale glumice iz Dečijeg pozorišta i uspešno izmamile mnoštvo osmeha.

Svojim vrednim prstićima deca su napravila prava umetnička dela.

Bilo je to druženje bogato osmesima, plesom i zabavom, ali ni kreativnosti nije manjkalo. Pored pilića napravljenih uz pomoć loptica i krep papira, deca su ukrašavala i šeširiće, a kasnije, noseći ih, uživali u spoju lepog i korisnog.

Muzika se prožimala kroz sve naše aktivnosti i povremeno, spontano, podsticala na ples sve prisutne. Nakon završenog posla, žurka se zahuktala nastupima Pinkove zvezdice Žarka Pribakovića, kao i našeg nekadašnjeg učenika Nece.

Svojim kućama svi smo otišli puni lepih utisaka i uspomena. Naši gosti učinili su da ovaj raspust bude nezaboravan. Stvorili smo neraskidive veze prijateljstva. Radujemo se budućim susretima i druženjima! Verujemo da će ih biti još mnogo!